Vertrouwenspersoon

 

 
Erika Kuiper-Nijeboer  

 

Graag wil ik mezelf voorstellen als de Vertrouwenscontactpersoon (VCP) van TV Gramsbergen. Mijn naam is Erika Kuiper-Nijeboer. Samen met Arnold en onze kinderen Tim en Annelie woon ik in Gramsbergen. Ik ben werkzaam bij de Raad voor de Kinderbescherming. Vanuit mijn werk ben ik het gewend om in gesprek te gaan over moeilijke onderwerpen die gaan over integriteit en veiligheid, zoals ongewenst gedrag, geweld en seksualiteit, maar ook persoonlijke omstandigheden zoals suïcidegedachten of een opgroei/opvoedsituatie. Ik voel mij betrokken bij mensen en ik wil graag anderen helpen in het zoeken van oplossingen.

Wat kan ik als VCP voor jullie betekenen?

Iedereen die sport, moet dit kunnen doen in een veilige en prettige omgeving. Het kan voorkomen dat iemand zich onveilig voelt door ongewenst gedrag. Er zijn diverse vormen van ongewenst gedrag zoals: pesten, discriminatie, seksuele intimidatie, bedreiging, gewelddadig gedrag. Maar personen kunnen ook andere problemen ervaren waardoor ze niet kunnen zijn wie ze willen zijn of waardoor ze zich buitengesloten voelen. Je kan zelf met deze punten te maken krijgen maar je kan het ook bij een ander zien gebeuren. Erover praten is vaak moeilijk. Maar het kan prettig zijn om te kunnen praten met iemand van buitenaf en advies te ontvangen. Daar is de VCP voor!
 
De VCP luistert naar je verhaal en helpt je zoeken naar mogelijkheden om de situatie op te lossen. Informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld en wordt alleen in overleg met jou gedeeld! Waar nodig kan de VCP je helpen om een klacht in te dienen bij de vereniging, sportbond of politie. Maar gewoon even praten kan natuurlijk ook!  
 
Je kunt mij rechtstreeks benaderen. Ik ben bereikbaar via e-mail en telefoon: [email protected] of op 06-50123640

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 524 563 339

T.V. Gramsbergen

Hoge Holt 9
7783 BH Gramsbergen

KVK-nummer

40059969