Aanmelden bij T.V. Gramsbergen

Aanmelden bij tennisvereniging Gramsbergen kan door het aanmeldingsformulier in te vullen en in te leveren bij de secretaris of in de brievenbus bij ons tennispark. Je wordt voor minimaal 1 jaar lid van de vereniging. Het senior lidmaatschap bedraagt € 103,00 per jaar.

Jeugdleden tot 18 jaar betalen een All-In prijs van € 216 per jaar, jeugdleden van 18 tot 23 jaar betalen een All-In prijs van € 247,00 per jaar. Ze krijgen dan les en nemen deel aan de competitie. Er worden toernooitjes en gezellige bijeenkomsten voor hen georganiseerd.

Je kunt je ook online inschrijven.

Opzeggen kan schriftelijk bij de secretaris en moet voor 1 december.

Alleen leden kunnen tennisles volgen. Wil je als lid ook tennisles, kijk dan hier voor meer informatie.

Als lid krijg je een toegangspas voor het tennispark. Deze pas is persoonlijk en mag niet worden uitgeleend. Voor het afhangen wordt eveneens gebruik gemaakt van deze pas. Bij beëindiging van het lidmaatschap moet de toegansgpas worden ingeleverd. De aanmeldingskosten voor een toegangspas bedragen € 7,50.

Ieder lid kan een sleutel krijgen om gebruik te maken van de toiletvoorzieningen. Een sleutel is aan te vragen bij de secretaris en wordt op naam uitgegeven.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 524 563 339

T.V. Gramsbergen

Hoge Holt 9
7783 BH Gramsbergen

KVK-nummer

40059969