Commissies

Technische commissie

De technische commissie verzorgt binnen de vereniging de toernooien. Hieronder vallen de clubkampioenschappen, het jaarlijkse open Lichtstadtoernooi en de Vechtdalcup, die door de verenigingen in het Vechtdal gezamenlijk wordt georganiseerd.

Wim Anne Wesselink Edward Turkstra Marjan Edelijn

 

 

Jeugdcommissie

De jeugdcommissie organiseert het hele jaar door allerlei activiteiten zoals diverse toernooitjes (pannenkoekentoernooi, ouder-kind toernooi, vrienden- en vriendinnentoernooi, etc) en een filmavond.

Wanneer er geen competitie is is er voor de jeugd op zaterdagochtend gezamenlijk tennis.

De jeugdcommissie regelt de jeugdcompetitie en motiveert de jeugd om mee te doen aan toernooien in de omgeving.

   
Marjon Veldsink Marjon Boonstra    

 

 

Barcommissie

Het reilen en zeilen van de kantine wordt door de barcommissie geregeld. Het betreft de inkoop, kantinedienst roosters, schoonmaak kantine en kleedruimtes en het organiseren van gezelligheidstoernooitjes. Zijn er ideeën, vragen of opmerkingen, dan kunt u de bc per e-mail benaderen door op een van de namen hieronder te klikken.

Joke Boonstra Jan Hulter Roelanda Sandink Sjoerd Seinen

 

 

Baanonderhoud

Henk Beukers Harm Croezen Lida Steenbergen Johan van Dijk

 

 

Sponsorcommissie

Marjon Veldsink Laura Meppelink Henrike Wesselink Justin Grendelman

 

 

Competitieleider

TV Gramsbergen is een actieve club met veel competitieteams. Er wordt voornamelijk in de voorjaars- en najaarscompetitie gespeeld. Zowel landelijk als regionaal noord/oost. 

De VCL, ofwel “verenigingscompetitieleider” zorgt ervoor dat de informatie omtrent de competitie bij de leden komt. Het gaat hier om senioren en jeugd-geel leden. De VCL meldt de teams aan en is verantwoordelijk voor de indeling van de thuiswedstrijden. En officieel ook eindverantwoordelijk dat de thuiswedstrijden volgens de regels van de KNLTB verlopen. Er is een kort lijntje tussen de VCL en de aanvoerders van elk team. Als er onduidelijkheden of geschillen zijn met een tegenpartij, zal de VCL fungeren als tussenpersoon. De VCL kan voor alle vragen met betrekking tot de competitie geraadpleegd worden.

Jordy Veldsink

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 524 563 339

T.V. Gramsbergen

Hoge Holt 9
7783 BH Gramsbergen

KVK-nummer

40059969