Trainer

Clubtrainer

Sven Boers

 

Sinds mei 2018 verzorgt Tennisschool Drive de tennislessen bij TV Gramsbergen. Momenteel worden deze lessen gegeven op de dinsdag. Samen met vijf collega trainers verzorgen wij naast Gramsbergen ook de lessen in Dedemsvaart, Ommen, Slagharen en Balkbrug.

Even een korte introductie van mij als tennisser. Vanaf 6 jaar al actief op de baan en sinds mijn 18e full-time tennistrainer. Gedurende mijn eerste jaren voornamelijk actief in regio Oldenzaal en Enschede als hoofdtrainer bij meerdere clubs voor Approach Tennis. Sinds 2015 heb ik mijn eigen tennisschool opgericht in de gemeente Hardenberg en Ommen. Inmiddels zijn daar de bovenstaande vier verenigingen bij aangesloten. Samen met vijf gepassioneerde collega tennistrainers doen wij er alles aan om de tennis in de regio Noord-Overijssel en Zuid-Drenthe zo goed mogelijk te stimuleren. Wij zijn dus ook op andere dagen beschikbaar in Gramsbergen. Onze doelstelling is om tennis weer sport nummer één te maken bij zowel jeugd als senioren en alle spelers vaker dan één keer per week op de tennisbaan te mogen begroeten. Wij maken hierbij gebruik van een gezamenlijk beleidsplan dat vooral in het teken staat van veel gevarieerde activiteiten en uitwisselingen. Sociale contacten en flexibele lesmogelijkheden staat hierbij hoog in aanzien. Ons diverse lesaanbod is vooral modern en sluit in onze ogen perfect aan bij de huidige maatschappij. Zo betaal je alleen voor de daadwerkelijk gevolgde lessen en hanteren wij geen seizoenen met een minimale verplichting van het aantal af te nemen lessen.

Mocht je geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden, dan ben ik bereikbaar op onderstaande gegevens om al je vragen te beantwoorden. Hopelijk kunnen we ook voor jou als tennisser een lesmoment in de toekomst gaan plannen. Wij hebben er zin in. 

telefoon: 06 - 53 58 53 27

email: [email protected]

 

      

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 524 563 339

T.V. Gramsbergen

Hoge Holt 9
7783 BH Gramsbergen

KVK-nummer

40059969