Vechtdalcup 2019

24 september 2019


Begin november is het weer zover. In de tennishal op de Boshoek is het dan weer tijd voor de

VECHTDALCUP 2019

op 2/3 en 9/10 november.

De meeste spelers weten inmiddels wel wat de Vechtdalcup inhoudt. Voor tennisser die voor het eerst mee willen doen even een korte
uitleg.
 
Bij de Vechtdalcup tennissen we als TV Gramsbergen tegen de andere verenigingen uit Hardenberg, Ommen en Dalfsen: TC Hardenberg, TV Slagharen, DTC Dedemsvaart, TV Kloosterhaar, TC Ommen en DLTC Gerner uit Dalfsen. Je speelt dus niet op persoonlijke titel mee. Het gaat er uiteraard om zoveel mogelijk wedstrijden te winnen. Een wedstrijd duurt 1 uur, 10 minuten inspelen en vervolgens twee sets van elk  25 minuten. Een gewonnen set is goed voor 2 punten. Omdat er op tijd gespeeld wordt kan het ook gelijk komen te staan in een set, bijvoorbeeld 4-4. In dat geval verdien je 1 punt. De vereniging die na 2 weekenden gemiddeld de meeste punten per wedstrijd heeft wint.
 
De volgende categorieën worden gespeeld: DD 5/6, DD 7/8, HD 5/6, HD 7/8, GD 5/6 en GD 7/8. Er worden dus alleen dubbelwedstrijden gespeeld. Gramsbergen doet mee in alle categorieën.

Wij roepen iedereen op om zich op te geven, ongeacht speelsterkte en/of ervaring. Wanneer je je opgeeft gaan wij er vanuit dat je zelf een dubbelpartner hebt gevonden. We gaan er natuurlijk voor om zo goed mogelijk te scoren, maar plezier en gezelligheid zijn ook belangrijk. Het is ontzettend prettig tennissen in de hal. Verder is het voor spelers, dankzij de sponsoren, nog eens gratis ook! Wat wil je nog meer.
 
Geef je op via emailadres: [email protected]nl. Je moet 16 jaar of ouder zijn.

In het clubhuis en op de website van TV Gramsbergen staan de partijen die wij als TV Gramsbergen gaan spelen. Dus je kunt zien wanneer er tegen welke vereniging moet worden gespeeld.
Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen met één van ondergetekenden.

Met sportieve groet,

Marjon Veldsink en Edward Turkstra

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 524 563 339

T.V. Gramsbergen

Hoge Holt 9
7783 CM Gramsbergen