Aanbod jeugdtennis, winterperiode en Vechtdaltour

26 november 2019


Beste Jeugdspelers,

Het tennisseizoen 2019 loopt bijna ten einde. Hopelijk heb je een leuk jaar gehad en weer veel nieuwe technieken en trucjes geleerd. Net zoals de afgelopen jaren willen we tijdens de winterperiode na afloop van jullie reguliere tennisseizoen een aantal extra lessen aanbieden. Dit aanbod start na jullie laatste les op dinsdag 26 november.

Flexibel trainen op basis van aanwezigheid;
De trainer noteert de namen en op basis van aanwezigheid ontvang je een factuur per mail met de totale kosten voor extra training. Mocht je besluiten om twee keer per week te komen trainen dan hanteren wij dezelfde voorwaarden!
De kosten bedragen 6,50€ voor Tenniskids rood en oranje (mini en ¾ veld) en 7,50€ voor Tenniskids groen/geel (groot veld). Aanmelden is niet nodig, wij gaan er van uit dat iedereen automatisch door gaat. Mocht je een keer niet kunnen dan verwachten wij dat je voor 14:00 uur afmeld bij je trainer. Alleen dan worden er geen kosten gerekend voor je afwezigheid. Bij de lessen gaan wij uit van 6 tot 8 spelers per groep. Mochten wij ruim onder dit aantal zitten dan bestaat de mogelijkheid dat we de duur van de les zullen aanpassen.
Mocht je tijdens de winterperiode niet willen trainen dan ontvangen wij graag per app je afmelding. Je ontvangt dan van je trainer een bericht wanneer de lessen in 2020 weer zullen starten. In Gramsbergen starten de lessen weer na de voorjaarsvakantie.

Mocht je in het nieuwe jaar een extra les per week willen trainen dan kan dat volgens dezelfde kosten als tijdens de winterperiode. Dit aanbod voor extra les blijft dus gedurende 2020 staan en kan alleen worden gevolgd als aanvulling op de reguliere lessen in 2020. Informeer dus bij de trainers naar de mogelijkheden voor dagen en tijden voor extra training!

Daarnaast organiseren wij samen met een aantal omliggende verenigingen voor het tweede jaar de Vechtdal Jeugd Regio Tour. Trainen en wedstrijden spelen voor alle niveaus dichtbij huis. Een geweldige manier om met je competitiegenoten alvast voor te bereiden op de competitie van volgend jaar of een leuke kennismaking met het spelen van wedstrijden wanneer je nog niet zoveel ervaring hebt. De flyer vind je toegevoegd bij deze mail. Omdat wij het belangrijk vinden dat onze jeugd naast het trainen ook wedstrijden spelen hebben we jullie via deze mail automatisch opgegeven. Zonder afmelding verwachten we jullie dus allemaal tijdens de eerste speeldag in Nieuwleusen op zondag 15 December. Mocht je echt niet kunnen dan kun je met een goede reden afmelden via je trainer per mail of app of tijdens één van onze tennislessen.

Wij wensen jullie veel plezier bij de laatste les van dit jaar en hopen jullie de komende periode nog vaak op de tennisbaan te mogen zien!


Vriendelijke groet,

Drive Sport,

Sven Boers
Rick Roos
Svenja de Greef

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 524 563 339

T.V. Gramsbergen

Hoge Holt 9
7783 CM Gramsbergen